top of page

TOEGANKELIJKHEID

Als organisatie van Grenzeloos houden wij uiteraard rekening met de toegankelijkheid van het evenement voor alle bezoekers met een beperking. Zo zullen volgende zaken voorzien zijn:

FESTIVAL-SITE

De locatie indoor is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daar zullen ook de concerten plaatsvinden. Tijdens de optredens wordt voor rolstoelgebruikers een zone voorzien (met stoelen voor begeleiders en mensen die slecht te been zijn). Bezoekers zonder fysieke beperking kunnen plaatsnemen op de tribune.

De activiteiten buiten, en mogelijkheid tot eten en drinken, vinden plaats op een grasplein. Ook hier zorgen we ervoor dat alles vlot bereikbaar zal zijn voor rolstoelgebruikers.

RINGLEIDING

Er wordt een ringleiding voorzien als er vraag naar is. 

Dankzij een ringleiding horen personen met een hoorapparaat elektrisch versterkte muziek/informatie zonder storende omgevingsgeluiden. Zet je hoorapparaat op de T-stand en je kan beter genieten van de concerten. 


Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan zeker aan bij de reservatie van je ticket.

TOEGANKELIJK SANITAIR

In het gebouw is een toegankelijk toilet voorzien voor rolstoelgebruikers. Dit zal duidelijk worden aangegeven.

PARKING

Heb je nood aan de parking vlak bij het festivalterrein? Laat het ons weten via het contactformulier. Zo niet, kan je parkeren op de betalende parking voor de festival-site of op de gratis parking De Mol in Lier (600m van Grenzeloos). Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om te parkeren.

GENEREUS FESTIVAL

Wist je trouwens dat Grenzeloos een Genereus Festival is? Via https://www.degenereuzen.be/festivals kan je op zoek naar een festivalmaatje dat samen met jou van Grenzeloos (of een ander festival) wil genieten. 

VRAGEN?

Je kan tijdens het festival altijd terecht bij onze medewerkers. Deze zullen vlot herkenbaar zijn. Ook op Grenzeloos zal een infostand zijn waar je al je vragen zal kunnen stellen. 
Heb je nog bepaalde vragen vooraf? Heb je omwille van je beperking nog nood aan andere faciliteiten? Laat het ons gerust weten via het contactformulier!  We bekijken wat nodig/mogelijk is en zoeken dus graag mee naar een oplossing.

OPENBAAR VERVOER

Treinstation gelegen op 1,4 kilometer van Grenzeloos.
Busstation (Lier Gasthuisvest) gelegen voor de deur.

Toegankelijkheid: Lijst
Toegankelijkheid: Contact
bottom of page