top of page

MET DANK AAN:

L-HEYLENvastgoed_standaard_2020_cmyk.jpeg

HEYLEN VASTGOED

Met Heylen Vastgoed kiest u voor een gevestigd en professioneel kantoor met vestigingen in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg, een gedreven team medewerkers die u begeleiden tot een succesvolle aankoop of verkoop van uw eigendom. U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren? Vraag een gratis schatting aan voor uw huis, woning, appartement, of ander eigendom. 

Rotary-Club-Heist-op-den-Berg-logo_edited.jpg

ROTARY HEIST-OP-DEN-BERG

De voornaamste doelstelling van Rotary is dienstbetoon aan de gemeenschap in de ruimste zin, door zich te richten op gezondheid van kinderen, armoede, milieuzorg, analfabetisme, vrede,…  Daarnaast steunen zij eveneens educatieve programma’s voor jongeren.

LOGO_WinForLife_RGB-01.png

NATIONALE LOTERIJ

De Loterij werd in 1934 opgericht als de Koloniale Loterij om geld in te zamelen voor het noodlijdende Belgisch-Congo. Op 18 oktober 1934 vond de eerste trekking plaats. Later werden ook andere doelen gevonden en sinds 1962 heet de loterij de "Nationale Loterij".

Sinds 4 februari 1978 organiseert de Nationale Loterij het in Europa zeer populaire loterijspel Lotto. In de jaren negentig breidde de Nationale Loterij het aantal spellen drastisch uit. Sinds 16 juli 2002 is de Nationale Loterij verzelfstandigd; ze werd namelijk een naamloze vennootschap van publiek recht bij wet van 19 april 2002 tot rationalisering van de werking en het beheer van de Nationale Loterij.

Naamloos-3.png

INTER

Mensen voelen zich beperkt als de omgeving niet is aangepast aan hun mogelijkheden. Inter biedt daarom ondersteuning om de omgeving betreedbaar, bruikbaar, begrijpbaar en dus comfortabel te maken voor iedereen. Dat doen ze samen met professionelen, gebruikers en beleidsmakers.

CM1.jpg

CM

De Landsbond der Christelijke Mutualiteiten (LCM), kortweg Christelijke Mutualiteit (CM) is een Belgisch ziekteverzekeringsfonds dat twee regionale ziekenfondsen groepeert. Met haar vier en een half miljoen leden is CM veruit het grootste ziekenfonds van het land. CM voorziet oordoppen op Grenzeloos Festival. 

logo.jpeg

DM CONCEPTS

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.
Een bedrijfsfeest, productpresentatie, modeshow of beursstand? Bij ons kan u steeds terecht voor het huren van geluidsinstallaties, belichting en andere audiovisuele toepassingen. Ook voor een totaalconcept, waarin decoratie, belichting, klanktechnieken, elektrische ondersteuning en videotoepassingen een bepaalde sfeer moeten creëren, bieden wij de nodige support.

Checkpoint 1.png

CHECKPOINT A

Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van checkpointA op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen.

Decathlon.png

DECATHLON

Decathlon is een internationale sportwinkelketen met hoofdzetel in Frankrijk en opgericht in 1976. Decathlon is onderdeel van de in 2008 opgerichte Oxylane Group, ondertussen Groupe Decathlon, die ook de huismerken van de keten produceert.

Jurography_Logo_Grijs_Groot.png

JUROGRAPHY

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Jurian filmt jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

277427452_1153332438750434_4457691084697075940_n.png

 Design & Photography

logo.jpg

THYS NV

Thys, opgericht in 1974, is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten
van trofeeën en medailles in Europa.
Ze hebben zich gespecialiseerd in het gieten van metaallegeringen en tin
(medailles, onderdelen voor trofeeën, figuren), eventueel in combinatie
met oude eiken stukken.

VECA ART.png

VECA ART

Promotie- & bedrijfskledij, zeefdruk, zelfklevers, belettering, gevelreclame, led & neon, lichtbakken, vlaggen & masten, werfborden & banners, spandoeken, alu frames, groot formaat digitaal printen...

Party Professionals site_edited.jpg

PARTY PROFESSIONALS

Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode-, kader- en stretchtenten. Zij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals.

Logo_FloraFacto-04.png

FLORA FACTO

Flora Facto bvba is gegroeid tot één van de grootste spelers in de verkoop en verhuur van kunstplanten, plantenbakken en een grote verscheidenheid aan groen- en themadecoraties. U kan bij ons terecht voor elk type kunstplant met bijhorende plantenbak in alle maten en kleuren. Na meer dan 20 jaar ervaring in de sector kan u rekenen op eerlijk advies van een échte specialist.

logo-scaled (1).webp

NCM

Op zoek naar een minigraver, knikmops of hoogtewerker? Om te kopen of om te huren? Bekijk hier de site van NCM.

953167_1.jpeg

BAR BRIAL

In de groene omgeving van Fort 4, in het hartje van Mortsel... Bevindt zich een gezellige zomerbar! 
Fun voor jong en oud...
Iedereen is welkom bij Bar Brial.
Kom langs en ontdek het zelf!
Bar Brial is natuurlijk ook de ideale locatie voor je feest, teambuilding of bedrijfsevenement.
Meer info vind je hier.

High Security BVBA.png

HIGH SECURITY

De diensten die ze aanbieden zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bewaken en beschermen van roerende en onroerende goederen.

Group Kerkstoel.png

GROEP KERKSTOEL

Groep Kerkstoel is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van betonnen prefab elementen en stortklaar beton. Binnen de groep is dochteronderneming Kerkstoel Beton gespecialiseerd in BENOR-gekeurd stortklaar beton, zelfdichtend beton, chape, stabilisé, metsmortel en schuimbeton. Kerkstoel 2000+ is dan weer één van de Europese marktleiders in prefab beton, gespecialiseerd in breedplaten (of predallen) en dubbele wanden.

Cravat_edited.jpg

ORGANDIPITY

De weg naar verandering kent flink wat bochten en obstakels. Elke verandering vraagt daarom tijd, talent en de juiste kennis. Laat het net dat zijn wat Ilse Organe doet. Bedrijven, zaakvoerders, werknemers en klanten de weg wijzen naar een efficiënte en gedragen aanpak voor de verandering die voor de deur staat. Ze maakt jouw roadmap voor het aanwerven en selecteren van minder evidente profielen, het trainen van je salesteam, het coachen van de zaakvoerder, het transitieplan naar een ander management,… kortom toeval ombuigen tot echte verandering.

Decomundo_logo_2.png

DECOMUNDO

Een prachtige sofa, een subtiel bijzettafeltje of een comfortabele set stoelen bestellen? Dat kan bij Decomundo! Maar… nog liever kijken ze samen met jou naar je hele interieur, en hoe ze die verschillende elementen naadloos in elkaar kunnen doen klikken.

bottom of page