top of page

PARNTER WORDEN VAN GRENZELOOS? NEEM CONTACT OP:

Bedankt voor de inzending!

Partners: Contact

MET DANK AAN:

Naamloos-3.png

INTER

Mensen voelen zich beperkt als de omgeving niet is aangepast aan hun mogelijkheden. Inter biedt daarom ondersteuning om de omgeving betreedbaar, bruikbaar, begrijpbaar en dus comfortabel te maken voor iedereen. Dat doen ze samen met professionelen, gebruikers en beleidsmakers.

Schermafbeelding 2022-06-01 om 17.26.37.png

CERA

Samen hebben we ’t goed voor elkaar.
Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal.

Checkpoint 1.png

CHECKPOINT A

Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van checkpointA op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen.

Jurography_Logo_Grijs_Groot.png

JUROGRAPHY

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden met een trouwvideo? Jurian filmt jullie huwelijk op een spontane manier met aandacht voor alle emoties en details. Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven!

277427452_1153332438750434_4457691084697075940_n.png

 Design & Photography

GRCT.png

GRCT

GRCT is een dynamisch afvalbehandelend bedrijf gespecialiseerd in verhuur van rolcontainers, afzetcontainers, ophaling en recyclage van uw (gevaarlijk) afval.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep doen op onze service.

GRCT is actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië voor de inzameling van alle afvalstromen, zowel gevaarlijk als niet gevaarlijk.
Voor al deze afvalstromen beschikt GRCT over geschikte containers en bieden we advies en oplossingen op maat.

logo.jpg

THYS NV

Thys, opgericht in 1974, is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten
van trofeeën en medailles in Europa.
Ze hebben zich gespecialiseerd in het gieten van metaallegeringen en tin
(medailles, onderdelen voor trofeeën, figuren), eventueel in combinatie
met oude eiken stukken.

Podiumacademie Site_edited.jpg

PODIUMACADEMIE LIER

Podiumacademie Lier is een van de grootste academies voor Deeltijds Kunstonderwijs in Vlaanderen. Met Lier als hoofdzetel en Berlaar, Boechout, Lint, Malle, Nijlen, Ranst en Zandhoven als vestigingsplaatsen streeft ze naar een kwalitatief, attractief en uitgebreid aanbod in de domeinen muziek, woord en dans. Podiumacademie Lier organiseert met haar professioneel en geëngageerd team van meer dan 180 leerkrachten en medewerkers kunstonderwijs voor meer dan 3400 leerlingen van alle leeftijden en wil hun capaciteiten in een stimulerende omgeving ontwikkelen en tonen aan een publiek.

VECA ART.png

VECA ART

Promotie- & bedrijfskledij, zeefdruk, zelfklevers, belettering, gevelreclame, led & neon, lichtbakken, vlaggen & masten, werfborden & banners, spandoeken, alu frames, groot formaat digitaal printen...

Rotary-Club-Heist-op-den-Berg-logo_edited.jpg

ROTARY HEIST-OP-DEN-BERG

De voornaamste doelstelling van Rotary is dienstbetoon aan de gemeenschap in de ruimste zin, door zich te richten op gezondheid van kinderen, armoede, milieuzorg, analfabetisme, vrede,…  Daarnaast steunen zij eveneens educatieve programma’s voor jongeren.

Cravat_edited.jpg

ORGANDIPITY

De weg naar verandering kent flink wat bochten en obstakels. Elke verandering vraagt daarom tijd, talent en de juiste kennis. Laat het net dat zijn wat Ilse Organe doet. Bedrijven, zaakvoerders, werknemers en klanten de weg wijzen naar een efficiënte en gedragen aanpak voor de verandering die voor de deur staat. Ze maakt jouw roadmap voor het aanwerven en selecteren van minder evidente profielen, het trainen van je salesteam, het coachen van de zaakvoerder, het transitieplan naar een ander management,… kortom toeval ombuigen tot echte verandering.

Party Professionals site_edited.jpg

PARTY PROFESSIONALS

Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode-, kader- en stretchtenten. Zij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals.

logo_large.webp

ATELIER ARTUUR

Atelier Artuur komt voort uit de niet te stoppen passie en zin om steeds weer nieuwe dingen te maken en te bedenken.

Na 2 jaar workshops geven en stempels maken als 'Illustratie Freya De Smedt" voelde ze dat ze meer wou doen. Ze ging persoonlijk door een heel zware periode en kwam tot de conclusie dat, wat ze deed, niet meer genoeg was voor haar. Dat ze minder wilde werken in het onderwijs om meer voor haar droom te gaan. En dit was het juiste moment.
Over deze zware periode schreef en illustreerde ze het boekje "GUST" en in februari 2016 startte ze met "Atelier Artuur".

DB Video Facilities.jpeg

DB MEDIA FACILITIES

DB Video verzorgt jouw video productie in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en ver daarbuiten! Contacteer hen voor een voorstel op maat van jouw wensen en budget.

Restaurant Luciano.jpg

RESTAURANT LUCIANO

Bij restaurant/pizzeria Luciano ben je aan het juiste adres voor kraakverse, echte Italiaanse pizza's met een krokante bodem en smaakvolle toppings.

logo_amk.png

AMK STEIGERBOUW

AMK Steigerbouw monteert en demonteert steigers voor grote en kleine projecten. Of het nu gaat om een bescheiden woning, dan wel om een groot gebouw zoals een kerk, school of watertoren. Ze bouwen daarvoor op meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Je mag ze dus gerust dé referentie noemen op het vlak van steigerbouw.

High Security BVBA.png

HIGH SECURITY

De diensten die ze aanbieden zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bewaken en beschermen van roerende en onroerende goederen.

Group Kerkstoel.png

GROEP KERKSTOEL

Groep Kerkstoel is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van betonnen prefab elementen en stortklaar beton. Binnen de groep is dochteronderneming Kerkstoel Beton gespecialiseerd in BENOR-gekeurd stortklaar beton, zelfdichtend beton, chape, stabilisé, metsmortel en schuimbeton. Kerkstoel 2000+ is dan weer één van de Europese marktleiders in prefab beton, gespecialiseerd in breedplaten (of predallen) en dubbele wanden.

Boonstra Vastgoed.png

BOONSTRA VASTGOED

Boonstra vastgoed werd opgericht om klanten te begeleiden bij de verkoop of verhuur van hun eigendom.

Het team van Boonstra Vastgoed staat garant voor op maat gemaakte hulp bij de eerste stap in uw toekomst, beginnend bij de aan- of verkoop van een eigendom. 
Door de brede expertise in het vak zullen de medewerkers u op uitmuntende wijze elke dag te hulp staan.

Schermafbeelding 2022-03-16 om 13.59.59.png

DE BACKER HAARDEN

Een haard hoort thuis in elk interieur en dat bewijzen de showrooms in Heist-op-den-Berg en Lille. Heel wat haarden zijn er ingebed in mooi uitgewerkte interieurs. Op die manier wordt het integreren van een haard zo voorgesteld dat een bezoeker een realistisch beeld en gevoel krijgt van de meerwaarde die een haard in een (t)huis kan brengen.

Europa Clean Dakwerken.png

DAKWERK EUROPA CLEAN

De bvba Europa-Clean is een erkend/geregistreerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in renovatiewerken die dienen uitgevoerd te worden aan uw dak/gevel. Dit kan gaan van kleine herstellingen tot volledige vernieuwing met alle mogelijke toepassingen.

logo.png

STAD LIER

Wij bedanken stad Lier voor de geweldige locatie die we mogen gebruiken om Grenzeloos waar te maken!

logo_prismax_white.png

PRISMAX

Prismax create full virtual experiences, custom motion graphics, take care of the live operating and offer technical video support.

Partners: Sponsoren
bottom of page